Hinnasto 2022


Tässä näet alla suuntaa antavan hinnaston palveluille. Kuvaukset toteutetaan studiossa, miljöössä tai asiakkaan tiloissa ja niihin sisältyy aina tarvittaessa suunnittelupalaveri. Matkakustannukset Päijät-Hämeessä sisältyy hintoihin, muualle sopimuksen mukaan. Kuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisena (ei tulosteena), jälkikäsiteltynä ja niiden laatu riittää siis tulosteisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hinnasto 2022


  • Muotokuvaus 120€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)


  • Keijukuvaus 80€ (sisältää 1 kpl valmiita kuvia) Mikäli useampi lapsi, kysy tarjous.


  • Lapsikuvaus 120€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)


  • Pariskunta / perhekuvaus 140€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)


  • Lemmikkikuvaus 120€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)


  • Häät alkaen 250€ (potretit). Koko juhla 1200€. Kysy vaihtoehtoja.


  • Muut juhlat / valmistujaiset 150€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)


  • Tapahtumat 150€/h + lisätunnit 80€/h


  • Yritykset / tuotekuvaus hinta määräytyy sopimuksen mukaan

FAQ

Miten valmistautua kuvaukseen?

Yleensä nämä sovitaan aina hyvissä ajoin ennen kuvauksia. Hyvänä muistisääntönä on pitää, ettei edellisenä iltana juhli rankasti. Tämä näkyy kuvissa ja kuvaus on fyysisesti omanlaisensa ponnistus, joten juhlineena tämä ei ole kovinkaan mukavaa. Muutenkin jos olette sopineet kuvaajan kanssa jotain tiettyä, niin näistä on hyvä pitää kiinni. Onhan kuvaaja valmistautunut kuitenkin sen mukaan, mitä olette sopineet.

Onko mukanasi muita henkilöitä kun kuvaat?

Pääsääntöisesti ei ole. Kuitenkin jotkin ideat ja kuvaukset vaativat assistentin apuja valojen, savujen, rekvisiitan yms suhteen. Tämä on kuitenkin aina sovittu etukäteen, joten yllätyksenä ei muita ihmisiä mukanani ole. Samoin jos itse haluat ottaa jonkun mukaan, on tämä tietenkin sallittua, mutta hyvä myös minun tietää etukäteen.

Millaisina aikoina kuvaat?

Päivätyöni asettaa joskus haasteita aikatauluille. Kuvaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten koskaan ei ole ollut tilannetta ettei olisi saatu aikataulua sopimaan molemmille.

Millaisella välineistöllä kuvaat?

Itse käytän kamera puolella Nikonin kalustoa. Tämän lisäksi objektiivejä löytyy Tamronilta ja Sigmalta. Lisäksi salama / valopuolta omistan lähinnä Godoxilta. En ala tähän erikseen kaikkia luettelemaan, sillä tässä harrastuksessa kalusto elää jatkuvasti. Nälkä kasvaa syödessä jne..

Saako kauttasi printattuja kuvia / kuuluuko käsittely palveluun?

Valitettavasti ei. Toimitan aina sovitut kuvat tiedostoina. Mikäli haluat kuvista Printit, tulee sinuun itse teettää ne. Käsittely puolestaan kuuluu automaattisesti palveluun ja sinulle toimitetut kuvat ovat aina valmiiksi käsiteltyjä.

Saako kauttasi kuvaukseen opastusta?

Luontokuvaukseen kyllä. Omaan vahvan kokemuksen tällä saralla, joten järjestän käytännön opetuksia luontokuvauksen saralla.


Oletko valmis hyppäämään kameran eteen?