Hinnasto 2021


Tässä näet alla suuntaa antavan hinnaston palveluille. Kuvaukset toteutetaan studiossa, miljöössä tai asiakkaan tiloissa ja niihin sisältyy aina tarvittaessa suunnittelupalaveri. Matkakustannukset Päijät-Hämeessä sisältyy hintoihin, muualle sopimuksen mukaan. Kuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisena, jälkikäsiteltynä ja niiden laatu riittää siis tulosteisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muotokuvaus

Hinta 120€ sisältäen vähintään 6 käsiteltyä kuvaa. Lopulliset kuvat saat valita koevedoksista kuvausten jälkeen.

Alkaen 120€ (kysy tarjous)

Pariskunta / Perhekuvaus

Hinta 140€ sisältäen vähintään 6 käsiteltyä kuvaa.. Lopulliset kuvat saat valita koevedoksista kuvausten jälkeen.

Alkaen 140€ (Kysy tarjous)

Hääkuvaus

- Hääpotretit miljöössä 250€ (sisältää vähintään 6 jälkikäsiteltyä kuvaa)
- Koko juhla 1200€ (sisältää dokumentaarisen kuvauksen aamusta alkaen, kirkon, hääpotretit ja juhlat. Kuvia noin 200 kpl)

Alkaen 250€ (kysy tarjous)

Tapahtumat / juhlat

Tapahtumien ja muiden juhlien osalta hinnoittelu toimii seuraavalla tavalla:
- 150€ / tunti
- Lisätunnit 80€ / tunti
- Pidemmissä kuvauksissa pyydä tarjous

Alkaen 150€ (kysy tarjous)

Lemmikit

Hinta 120€ sisältäen vähintään 10 käsiteltyä kuvaa.. Lopulliset kuvat saat valita myös tässä kategoriassa koevedoksista kuvausten jälkeen.

Alkaen 120€ (Kysy tarjous)

Yrityksille / tuotekuvaus

Yritykselle tehtävät kuvaukset hinnoittellaan aina tapauskohtaisesti. Tämä riippuu niin monesta seikasta. Mikäli haluat tuotteen näyttävästi esille, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä.

Hinta sopimuksen mukaan

FAQ

Miten valmistautua kuvaukseen?

Yleensä nämä sovitaan aina hyvissä ajoin ennen kuvauksia. Hyvänä muistisääntönä on pitää, ettei edellisenä iltana juhli rankasti. Tämä näkyy kuvissa ja kuvaus on fyysisesti omanlaisensa ponnistus, joten juhlineena tämä ei ole kovinkaan mukavaa. Muutenkin jos olette sopineet kuvaajan kanssa jotain tiettyä, niin näistä on hyvä pitää kiinni. Onhan kuvaaja valmistautunut kuitenkin sen mukaan, mitä olette sopineet.

Onko mukanasi muita henkilöitä kun kuvaat?

Pääsääntöisesti ei ole. Kuitenkin jotkin ideat ja kuvaukset vaativat assistentin apuja valojen, savujen, rekvisiitan yms suhteen. Tämä on kuitenkin aina sovittu etukäteen, joten yllätyksenä ei muita ihmisiä mukanani ole. Samoin jos itse haluat ottaa jonkun mukaan, on tämä tietenkin sallittua, mutta hyvä myös minun tietää etukäteen.

Millaisina aikoina kuvaat?

Päivätyöni asettaa joskus haasteita aikatauluille. Kuvaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten koskaan ei ole ollut tilannetta ettei olisi saatu aikataulua sopimaan molemmille.

Millaisella välineistöllä kuvaat?

Itse käytän kamera puolella Nikonin kalustoa. Tämän lisäksi objektiivejä löytyy Tamronilta ja Sigmalta. Lisäksi salama / valopuolta omistan lähinnä Godoxilta. En ala tähän erikseen kaikkia luettelemaan, sillä tässä harrastuksessa kalusto elää jatkuvasti. Nälkä kasvaa syödessä jne..

Saako kauttasi printattuja kuvia / kuuluuko käsittely palveluun?

Valitettavasti ei. Toimitan aina sovitut kuvat tiedostoina. Mikäli haluat kuvista Printit, tulee sinuun itse teettää ne. Käsittely puolestaan kuuluu automaattisesti palveluun ja sinulle toimitetut kuvat ovat aina valmiiksi käsiteltyjä.


Oletko valmis hyppäämään kameran eteen?