Hinnasto 2023


Tässä alla näet suuntaa antavan hinnaston palveluille. Kuvaukset toteutetaan studiossa, miljöössä tai asiakkaan tiloissa ja niihin sisältyy aina tarvittaessa suunnittelupalaveri. Matkakustannukset Päijät-Hämeessä sisältyy hintoihin, muualle sopimuksen mukaan. Kuvat toimitetaan pääsääntöisesti asiakkaalle digitaalisena (ei tulosteena), jälkikäsiteltynä ja niiden laatu riittää siis tulosteisiin. (Mikäli haluat suoraan kauttani kuvasta tulosteen / kehyksen, kysy hintaa tälle) Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muotokuvaus


 • Muotokuvaus 30 min 150€ (sisältää 3 kpl valmiita kuvia)
 • Muotokuvaus 60 min 250€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)
 • Pariskunta / perhekuvaus ei aikarajaa 250€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)
 • Matrikkeli, eli CV tyyppinen kuvaus 15 min 95€ (sisältää 2kpl valmiita kuvia)

(Mikäli kuvaus toteutetaan kauempana miljöössä, lisätään kilometrikorvaukset hintaan.

Lahden alueella kilometrit kuuluu hintaan)


Teema / Fantasiakuvaus


 • Keijukuvaus 120€ (sisältää 1 kpl valmiita kuvia) tai 180€ (sisältää 2 kpl valmiita kuvia), eli kahden kuvan paketissa tuntuva etu. Mikäli useampi lapsi, kysy tarjous. (minulta löytyy myös jotain rekvisiittaa ja asusteita)
 • Viikinkikuvaus. Yksilökuvaus 220 euroa / parikuvaus 250 euroa, mikä sisältää parikuvat ja molemmista omat yksilökuvat. Kuvia sisältyy molemmissa paketeissa 4 kpl. (sisältää vaatetuksen ja asustuksen)

(Mikäli kuvaus toteutetaan kauempana miljöössä, lisätään kilometrikorvaukset hintaan.

Lahden alueella kilometrit kuuluu hintaan)


Lapsikuvaus


 • Lapsikuvaus 30 min 150€ (sisältää 3 kpl valmiita kuvia)
 • Lapsikuvaus 60 min 250€ (sisältää 6 kpl valmiita kuvia)

(Mikäli kuvaus toteutetaan kauempana miljöössä, lisätään kilometrikorvaukset hintaan.

Lahden alueella kilometrit kuuluu hintaan)


Lemmikkikuvaus


 • Lemmikkikuvaus 60min 150€ (sisältää 5 kpl valmiita kuvia)

(Mikäli kuvaus toteutetaan kauempana miljöössä, lisätään kilometrikorvaukset hintaan.

Lahden alueella kilometrit kuuluu hintaan)


Yritys / tuotekuvaus


 • Yritykset / tuotekuvaus hinta määräytyy sopimuksen mukaan


Häät / Juhlat / Tapahtumat


 • Häät alkaen 290€ (potretit). Koko juhla 1400€. Kysy rohkeasti vaihtoehtoja, sillä nämä muokataan aina toiveiden ja tarpeiden mukaan.
 • Valmistujaiset, Ylioppilaskuvaus / muut juhlat 150€ (sisältää 3 kpl valmiita kuvia) Kysy erikseen tarjous koko juhlalle
 • Tapahtumat 250€/h + lisätunnit 80€/h


Kuvauspäivä


 • Kokonaishinta 495€ Sopii kaveriporukoille, polttareihin, työpaikalle yms. Jokaisesta kuvataan omat potretit ja lisänä halutessa myös ryhmäkuva. Sopii myös hienosti teemakuvauksina tehtäväksi.


Luontokuvauksen alkeet kurssi


 • Kurssilla opetellaan käytännön tasolla luontokuvauksen perusasioita ja kameran asetuksia. Opetus tapahtuu käytännön tasolla luonnossa, eli periaatteella tekemällä oppii. Kurssille tarvitset mukaan oman kameran ja muistiinpanovälineet toki hyvä olla myös mukana. Kesto pääpiirteittäin noin 3h tehokasta tekemistä. Kurssin jälkeen oppilas saa suoritettavaksi tehtävän. Kurssin hinta 250€


Lisäpalvelut


Lisäkuvat:

 • 1-4 kuvaa 30€ / kpl
 • 5 kuvaa 135€
 • 10 kuvaa 250€

Editointi / kuvien karsiminen:

 • 1-5 valmista kuvaa 50€ (Jos pitää karsia raakakuvista maksimissaan 40 kuvaa)
 • 5-10 valmista kuvaa 90€ (Jos pitää karsia raakakuvista maksimissaan 100 kuvaa)
 • Yli 10 kuvaa sopimuksen mukaanFAQ

Miten valmistautua kuvaukseen?

Yleensä nämä sovitaan aina hyvissä ajoin ennen kuvauksia. Hyvänä muistisääntönä on pitää, ettei edellisenä iltana juhli rankasti. Tämä näkyy kuvissa ja kuvaus on fyysisesti omanlaisensa ponnistus, joten juhlineena tämä ei ole kovinkaan mukavaa. Muutenkin jos olette sopineet kuvaajan kanssa jotain tiettyä, niin näistä on hyvä pitää kiinni. Onhan kuvaaja valmistautunut kuitenkin sen mukaan, mitä olette sopineet.

Onko mukanasi muita henkilöitä kun kuvaat?

Pääsääntöisesti ei ole. Kuitenkin jotkin ideat ja kuvaukset vaativat assistentin apuja valojen, savujen, rekvisiitan yms suhteen. Tämä on kuitenkin aina sovittu etukäteen, joten yllätyksenä ei muita ihmisiä mukanani ole. Samoin jos itse haluat ottaa jonkun mukaan, on tämä tietenkin sallittua, mutta hyvä myös minun tietää etukäteen.

Millaisina aikoina kuvaat?

Käytännössä tähän ei ole rajoitteita hirveästi, sillä valokuvaaja on "aina töissä". Kuvaan siis myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten koskaan ei ole ollut tilannetta ettei olisi saatu aikataulua sopimaan molemmille.

Millaisella välineistöllä kuvaat?

Itse käytän kamera puolella Nikonin kalustoa. Tämän lisäksi objektiivejä löytyy Tamronilta ja Sigmalta. Lisäksi salama / valopuolta omistan lähinnä Godoxilta. En ala tähän erikseen kaikkia luettelemaan, sillä tässä harrastuksessa kalusto elää jatkuvasti. Nälkä kasvaa syödessä jne..

Saako kauttasi printattuja kuvia / kuuluuko käsittely palveluun?

Näistä kannattaa aina kysellä. Minulla on yhteistyökumppaneita, joiden kautta on mahdollista saada tulosteita. Toimitan itse pääsääntöisesti aina sovitut kuvat tiedostoina. Mikäli haluat kuvista Printit, tulee sinun pääsääntöisesti itse teettää ne. Käsittely puolestaan kuuluu automaattisesti palveluun ja sinulle toimitetut kuvat ovat aina valmiiksi käsiteltyjä ja niiden laatu riittää tulosteisiin.

Saako kauttasi kuvaukseen opastusta?

Luontokuvaukseen kyllä. Omaan vahvan kokemuksen tällä saralla, joten järjestän käytännön opetuksia luontokuvauksen saralla. Kursseja luontokuvaukseen myös tulossa tarjontaan.


Oletko valmis hyppäämään kameran eteen?