JPasanen Photography jäseneksi kovaan porukkaan


Valokuvaajat.fi on Polarico Oy:n ylläpitämä valokuvauspalveluiden kauppapaikka, jossa on mukana jo yli 300 alan ammattilaista koko Suomen alueelta. Yhteistyövalokuvaajat valitaan kokemuksen, koulutuksen ja heidän toimittamiensa palvelukokonaisuuksien mukaan.


Hyväksyntä yhdeksi palvelun kuvaajista on todella suuri asia itselleni ja antaa uskoa tulevaisuudenkin suhteen. Olen hyvin otettu tästä ja tämä motivoi taas jatkamaan kehittymistä valokuvauksen saralla.

23.6.2021


JPasanen Photography ja Byneamutsi yhteistyöhön.


Byneamutsi nimen takana toimii upea Nea Pesonen. Tämä Digitaalisen sisällön sisällöntuottaja auttaa muita yrityksiä mainostuksen ja some brändin luomisessa. Tällä hetkellä hän tekee yhteistyötä seitsemän eri pienyrityksen kanssa.


Nean toimenkuvaan kuuluu yritysten kanssa heidän toiveiden läpikäyminen, kuvien muokkaus, suunnittelu, visuaalinen ja digitalisen sisällön tuottaminen. Työ onkin omannäköistä mainostamista pienellä twistillä "huumoria ja lapsiperhearkea". 


Sain nyt kunnian olla mukana tässä valokuvaajan roolissa. Piirrän kamerallani erinäisissä kaupallisissa yhteistöissä, täten antaen omaa panostani visuaaliseen sisältöön. Vastavuoroisesti Nea auttaa minua oman brändini kehityksessä, mainonnassa ja niihin liittyvissä koukeroissa. Odotan innolla yhteistyötä tämän sitkeän ja upean yrittäjän kanssa.😊

14.11.2020


JPasanen Photography ja Suomen Monikkoperheet ry yhteistyöhön.


JPasanen Photography ja Suomen monikkoperheet ry on sopinut uuden yhteistyösopimuksen. JPasanen Photography sai nyt kunnian kuvittaa yhdistyksen julkaiseman valtakunnallisen Monikkoperheet -lehden vuoden 2021 kannet ja sisällön.


Työ on pitkäkestoinen ja olenkin innoissani kyseisestä projektista. On mukava saada tällaisia projekteja työnalle ja kiitänkin sydämestäni yhdistystä luottamuksesta.


Voit tutustua yhdistyksen toimintaan osoitteessa https://www.suomenmonikkoperheet.fi/

11.11.2020


JPasanen Photography ja Päijät-Hämeen Monikkoperheet ry yhteistyöhön.


JPasanen Photography ja Päijät-Hämeen monikkoperheet ry on sopinut yhteistyön monikkoperheiden valokuvaamisesta.


Jäsenten tarjous:

Muoto / sisarkuvat 65€ sisältäen 5 sisarkuvaa, johon mahdollista ottaa muita sisaruksia mukaan. Extrana myös perhepotretti sisältyy hintaan. (normaali kuvausmaksu 120€ + kuvauskohtainen hinta 10€/kpl) Kuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisena sekä jälkikäsiteltynä ja niiden laatu riittää siis tulosteisiin. Kuvaukset tapahtuvat asiakkaan kotona tai ulkona haluamassanne miljöössä.


Itse kaksosten isänä aihe on lähellä sydäntäni, joten halusin tarjota jäsenille palveluitani alennettuun hintaan. Päijät-Hämeen Monikkoperheet ry laittaa jäsenilleen postia yhteistyöstä, josta löytyy myös jäsenille tarkoitettu hinnasto. Olet oikeutettu hintaan esittämällä yhdistyksen sähköisen jäsenkortin kuvausten yhteydessä.


Mikäli teillä kotona monikkoja, tutustu ihmeessä Päijät-Hämeen Monikkoperhe ry:n toimintaan ja liity jäseneksi osoitteessa:

https://www.suomenmonikkoperheet.fi/ry/paijat-hameen-monikkoperheet-ry/

18.9.2020