Hei, Olen Janne Pasanen.


Vuonna 1981 syntynyt kolmen lapsen isä ja avioliitossa elävä valokuvaaja Lahdesta. Olen aloittanut luontokuvauksen parissa jo aikana ennen digikameroita, tokikin pitäen välissä taukoa kuvauksesta. Olen toiminut myös henkilökuvauksen yms. puolella yrittäjänä vuodesta 2019.


Hääkuvauksesta myös useamman vuoden kokemus ja erinäköiset teemahäät ovat olleet kovassa suosiossa kauttani.


Olen erikoistunut koirakuvaamiseen, mikä onkin itselle suuri intohimo. On sitten kyseessä pentu, aikuinen koira tai useampia koiria, niin kuvaukset onnistuu kauttani. Yrityksille tehtävät koirakuvaukset sekä myös isommat laumat kun tarvitsee kuvauttaa, niin rohkeasti vain yhteyttä. Koiraihmisenä tulen hienosti juttuun uskollisten ystäviemme kanssa ja kuvaukset ovat aina leikinomaiset lemmikille.


Suhtaudun kuvaamiseen intohimolla, aina sopiva pilke silmäkulmassa. Olen luonteeltani erittäin sosiaalinen, rento ja huumorintajuinen. Kanssani ylimääräinen jännitys saadaan nopeasti vetäytymään taka-alalle ja rennolla tunnelmalla on mukavampi harjoitella sekä kuvailla.


Luontokuvaus kaikkine muotoineen kuuluu myös suuresti intohimoihini ja tämän saralla tarjoankin opastusta niin asetuksiin, kun ihan yleisestikin erinäisiin haasteisiin.